Rotllets de verduretes i peix amb salsa 4 sabors

Plat principal, Aperitius  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Els rotllets amb paper d’arròs són una alternativa a l’entrepà. Fàcils de preparar, admeten farcits crus o cuits, dolços o salats. Resulten ideals per portar amunt i avall perquè el paper d’arròs humit queda ben segellat

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Paper d’arròs (3 o 4 per persona)
Salsa de remolat

Elaboració

Bulliu els espigalls i la pastanaga 2 minuts, escorreu-ho i reserveu-ho en un plat pla perquè es refredin.
Buideu el pot de melva sobre un plat soper amb l’oli i lamineu la melva perquè s…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat