Pastís de peix

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Plat ideal per introduir el peix als petits de casa. Es pot preparar i consumir al llarg de 2-3 dies si el conservem correctament a la nevera.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    1 h 30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

500 g de patates
250 g de filet de lluç de palangre

Elaboració

Peleu les patates, talleu-les a daus grossos, renteu-les i bulliu-les amb aigua salada fins que s’hagin estovat.
Salpebreu el peix, unteu-lo amb oli i cuineu-lo al vapor uns 4 minuts, que que…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat