Cruixent d’espelta amb hummus

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un snack saborós i nutritiu fàcil de preparar per un dia de festa. Un clàssic revisat per Montse Vallory.

  • Racions:
    6 - 8
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

500 g de cigró ben cuit
2 cullerades de tahina blanc

Elaboració

Tritureu els cigrons amb la resta d’ingredients fins que en quedi un paté granulós i de consistència cremosa.

Per a la resentació

Col·loqueu les torradetes d’espelta sobre una saf…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat