Paella d’arròs boqueria

Plat principal  |  Quim i Manel Marqués

Els germans Marquès, Quim i Manel, comparteixen amb nosaltres la recepta de la seva paella d'arròs, que combina els fruits del mar i de l'hort en una deliciosa barreja de sabors. Segur que us atreviu a preparar-la ben aviat!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

Ceba de Figueres
1 pebrot vermell
1 pebrot verd

Elaboració

En primer lloc, enrossim bé el pollastre i la costella de porc en una paella amb oli d’oliva, i ho reservem.
En aquest oli fem un sofregit amb la ceba, els alls, els pebrots verd i vermell t…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat