Sopa de cogombre i alvocat

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una crema refrescant i rica sobretot en aigua, potassi, silici, vitamina E, betacarotè, fibra i àcid oleic.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

3 o 4 cogombres trossejats
1 alvocat madur
1 culle

Elaboració

Tritureu el cogombre amb la resta d’ingredients, però només amb la meitat de l’aigua, fins a aconseguir una consistència homogènia i cremosa.
Afegiu-hi la resta d’aigua segons la consistèn…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat