Hamburguesa de verduretes, quinoa i bolets

Plat principal  |  Pep Nogué, Xevi Verdaguer

Recepta per tractar els fogots i l'insomni de la menopausa

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

100 g de fulles tendres d’ortigues
200 g de pèsols

Elaboració

Prepareu les ortigues. Si les agafeu del camp, feu-ho amb uns guants i escaldeu les fulles en una olla amb aigua bullent i sal. Escorreu bé, refredeu en aigua i gel i escorreu de nou. Reserveu.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat