Beguda d’azuki

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Aquesta beguda d’azuki és un remei tradicional macrobiòtic per desinflamar els ronyons, eliminar els càlculs renals, prevenir-ne la formació i per a falta de vitalitat.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 vas (250 ml) d’azuki
5 vasos d’aigua bona
10

Elaboració

Poseu les azuki a l’olla regular (no de pressió) amb l’aigua i la kombu. Bulliu-les sense sal, amb tapa i a foc suau 45-60 minuts. Incorporeu-hi una mica més d’aigua a mida que s’evapora…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat