Rap a l’Alberta

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Aquesta recepta és simple, fàcil, ràpida, saludable i permet obtenir, sense complicació, un sabor i una textura del peix excepcionals.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 cua de rap amb pell
Aigua bona freda
1 all
2-

Elaboració

Renteu el rap amb una mica d’aigua de mar o bé aigua bona, sense treure-li la pell ni tallar-lo.
Poseu el rap en una cassola cobert d’aigua freda amb el ginebró, l’all i el llorer. Feu …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat