Vinagreta de tarongina i menta amb aigua de mar

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Aquesta vinagreta, més enllà d’aromatitzar i condimentar els plats, és una manera deliciosa d’incorporar propietats medicinals a taula. Ideal per condimentar amanides de patata, de pasta o de cereal.  

  • Racions:
    250 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2/3 de vas (160 ml) d’oli d’oliva verge extra de 1a

Elaboració

Barregeu els líquids en un pot de vidre.
Renteu i trinxeu les fulles més tendres de tarongina i menta. Incorporeu-les immediatament a la vinagreta per evitar que s’ennegreixin.
Tapeu el po…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat