Espigalls amb cigrons i tomacons secs

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

No us perdeu aquesta alternativa remineralitzant als clàssics espinacs amb cigrons on recuperem el consum dels espigalls.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

500 g d’espigalls
300 g de cigrons cuits i escorreg

Elaboració

Renteu i talleu els espigalls, i elimineu els tronxos més fibrosos.
Ompliu una olla amb 2-3 litres d’aigua, suficient per cobrir els espigalls. Quan arrenqui el bull, tireu-hi un bon pessic…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat