Crema de civada en gra amb ou i guarnició

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un esmorzar potent i ràpid de fer si tens la crema de civada ja la tens cuita. Només has de fer-la bullir amb la clara de l’ou i la poma, posar-la al bol on hi ha el rovell d’ou cru i guarnir-la amb llavors, fruita seca, canyella...

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

Cocció base del gra de civada

1 vas (250 ml) de civada

Elaboració

Per a la cocció base de la civada

Remulleu la civada 10-12h en un bol amb aigua i un rajolí de vinagre o llimona.
Llenceu l’aigua de remull i esbandiu-la. Coeu-la a pressió, 45 minuts a f…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat