Llet d’ametlla casolana en tres minuts

Begudes  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una manera ràpida de fer llet d’ametlla a casa a partir d’ametlla sencera i pelada. Convé posar-la en remull mínim una hora abans de triturar-la, per estovar-la i obtenir una llet més nutritiva.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    3 minut + 1 nit de remull
© Pau Esculies

Ingredients

1 litre d’aigua bona
100 g d’ametlla crua pelada

Elaboració

Poseu les ametlles en remull la vigília (unes 8 hores) amb aigua bona que les cobreixi.
Llenceu l’aigua de remull i poseu les ametlles i el litre d’aigua al vas Chufamix. Introduïu el min…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat