Tofu teriyaki amb tartar d’algues

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un excel·lent forma de menjar el tofu, de forma saborosa i saludable. El tofu és una bona font de proteïnes vegetals i el macerat n'augmenta la seva digestibilitat.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts + 30 minuts de marinat
© Pau Esculies

Ingredients

250 g de tofu fresc

Per a la marinada

1 cullerad

Elaboració

Talleu el tofu a llesques d’1 cm de gruix i poseu-les en una plata plana.
Barregeu tots els ingredients de la marinada i escampeu-la sobre el tofu. Deixeu-ho marinar uns 30 minuts.
Poseu u…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat