Cors de cacau

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Si t’agrada el cacau pur, tritura’l amb dàtils Medjool per fer-ne uns bombons sorprenentment saludables, amb un 0 % de sucre afegit i que sempre tenen èxit.

  • Racions:
    30 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

3 cullerades de cacau cru en pols
75 g de fajol activ

Elaboració

Tritureu els ingredients secs amb un robot de cuina o un molinet elèctric i reserveu-ho.
Tritureu els dàtils en un robot de cuina. Amb la màquina engegada, aneu incorporant-hi gradualment el…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat