Portobello farcits de mill, col arrissada i tomacons

Plat principal, Aperitius  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Si els poseu d’entremès, trieu-los petits i poseu-hi una mica de salsa per dins abans de farcir. Si es volen de primer plat o per acompanyar un segon proteic; trieu-los grans i presenteu la salsa en una salsera a part.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

8 xampinyons Portobello grans
1 grapat de fulla de co

Elaboració

Poseu 2 cullerades d’oli en una cassola de fons gruixut i salteu la ceba amb un pessic de sal. Deixeu-la coure 10 minuts remenant de tant en tant, fins que comenci a enrossir-se.
Torreu el mi…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat