Amanida de cigró menut, tomàquet i mongeta tendra

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un plat ràpid de proteïna completa, farcit de nutrients, que es pot deixar preparat amb antelació i menjar-lo a temperatura ambient. La varietat de colors d’aquest plat assegura també, la varietat de nutrients essencials i de compostos antioxidants.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

500 g de cigrons cuits
500 g de mongeta tendra perona

Elaboració

Ompliu una olla amb 1,5 litres d’aigua i, quan arrenqui el bull, tireu-hi un pessic de sal i les mongetes tendres.
Bulliu-les sense tapa uns 3-5 minuts a foc mitjà o fins que comencin a esta…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat