Conserva de remolatxa amb vinagreta de mostassa

Aperitius, Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

No saps què fer d’una resta de remolatxa cuita? Aquí tens una conserva que sorprèn a taula! El contrast de color i sabors de la remolatxa macerada en vinagreta de mostassa pot ser la clau de l’èxit del teu bufet.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 remolatxa cuita
1 culleradeta (5 ml) de sal marina

Elaboració

Elaboreu la vinagreta diluint primer la sal amb el vinagre. Incorporeu-hi la mostassa, el pebre i remeneu mentre hi tireu l’oli perquè vagi emulsionant.
Peleu i talleu la remolatxa per la me…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat