Brou d’ossos

Begudes, Plat principal  |  Martina Ferrer

A diferència d’un brou de carn, el brou d’ossos pròpiament dit es bull a foc lent durant molt de temps amb el propòsit de produir gelatina a partir de les articulacions riques en col·lagen i d’alliberar els minerals continguts als ossos.

  • Racions:
    6 - 8
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    3 h 30 minuts

Ingredients

En total, uns 750g-1000g d’ossos:

1 carcassa de p

Elaboració

Prescalfa el forn a 200ºC.
Torra els ossos entre 35-40 minuts. D’aquesta manera t’assegures que el caldo tingui més gust encara.
Un cop torrats, posa’ls a l’olla on faràs el caldo…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat