Caldo depuratiu amb kombu i xiitake

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Després dels àpats rics en greixos i proteïna, el cos agraeix els caldos depuratius com aquest, que té el valor afegit d’estar elaborat amb kombu, una alga marina que ajuda a descarregar metalls i remineralitza.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 h 10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2 cebes o porros
2 branques d’api
2 pastanagues

Elaboració

Remulleu la kombu i els xiitake amb aigua que els cobreixi, durant uns 30 minuts.
Renteu i trossegeu les verdures i poseu-les a l’olla amb l’aigua natural, els xiitake, la kombu, l’aigua …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat