Batut digestiu de pinya i àloe vera

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Beguda amb efecte antiinflamatori, hipoglucèmic, antifúngic i antibactericida, que ajuda a digerir les proteïnes i que resulta especialment reparadora en casos de permeabilitat intestinal.

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

½ pinya pelada i trossejada, incloent la part central

Elaboració

Per extreure el gel de l’àloe vera

Renteu bé la fulla i talleu la base i l’àpex.
Retalleu els marges dentats per manipular la fulla sense punxar-vos.
Amb el llom d’un ganivet gran, millo…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat