Batut de soja i avellana caramel·litzada

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Beguda molt refrescant i sana per passar millor la calor. Tingueu present, però, que tot i que aquest batut es pot prendre fred, abans cal bullir tota la barreja i la llet de soja perquè sigui ben digerible.

  • Racions:
    2 litres
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

100 g de concentrat d’atzavara
250 g d’avellanes torr

Elaboració

Bulliu el concentrat d’atzavara fins que comenci a caramel·litzar.
Afegiu-hi les avellanes i remeneu fins que el conjunt es torni fosc i continuï caramel·litzant-se.
Afegiu-hi una goma Si…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat