Oli d’alfàbrega d’elaboració casolana i ràpida

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Els olis aromatitzats amb aliments naturals, més enllà d’aportar sabor i color, aporten les propietats medicinals de les herbes aromàtiques.  

  • Racions:
    150 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

3 grapats de fulla d’alfàbrega fresca
250 ml d’o

Elaboració

Renteu bé les fulles d’alfàbrega, eixugueu-les i poseu-les al morter.
Piqueu-les bé amb la mà de morter i aneu incorporant-hi l’oli gradualment fins que es vagi tornant d’un verd inte…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat