Guisat d’azukis amb carbassa

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un plat de tardor-hivern enfortidor i calorífic, excel·lent per aportar dolçor natural al la teva dieta sense caure en productes de pastisseria o a la xocolata

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 40 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Per a la cocció de les azuki

1 vas (250 ml) d’azuki

Elaboració

Per a coure les azuki

Porteu a ebullició les azuki amb la kombu i cuineu-les a foc lent. A pressió: 60 minuts; bullit: 90 minuts.
Obriu l’olla, afegir la sal, remenar i cuineu-ho 10 minuts…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat