Salmó al vapor

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Procureu que sigui salmó salvatge perquè el de piscifactoria és un dels que acumula més tòxics. Una recepta sana i facilíssima i una gran portadora d'omega-3.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 8 fulles de col arrissada a l’anglesa, sense tiges.
  • 4 filets de salmó salvatge de 150 g cada un
  • Cibulet
  • Suc de llimona
  • Paper sulfurat
  • Oli d’oliva ppf (primera premsada en fred)

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Salmó al vapor

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Procureu que sigui salmó salvatge perquè el de piscifactoria és un dels que acumula més tòxics. Una recepta sana i facilíssima i una gran portadora d'omega-3.


Ingredients

  • 8 fulles de col arrissada a l'anglesa, sense tiges.
  • 4 filets de salmó salvatge de 150 g cada un
  • Cibulet
  • Suc de llimona
  • Paper sulfurat
  • Oli d'oliva ppf (primera premsada en fred)

Elaboració

  1. Coeu les fulles de col.
  2. Emboliqueu els filets de salmó salvatge sense pell ni espines, en dues fulles de col.
  3. Lligueu cada paquetet amb dues branques de cibulet escaldat.
  4. Fornegeu-ho damunt de paper sulfurat, 8 minuts a 150ºC, turbo.
  5. Emplateu cada paquetet en un plat pla de servei.
  6. A la taula, trenqueu el cibulet, obriu les fulles de col i escampeu-hi sal grisa, un rajolí d’oli d’oliva de primera pressió en fred i suc de llimona.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Coeu les fulles de col.
  2. Emboliqueu els filets de salmó salvatge sense pell ni espines, en dues fulles de col.
  3. Lligueu cada paquetet amb dues branques de cibulet escaldat.
  4. Fornegeu-ho damunt de paper sulfurat, 8 minuts a 150ºC, turbo.
  5. Emplateu cada paquetet en un plat pla de servei.
  6. A la taula, trenqueu el cibulet, obriu les fulles de col i escampeu-hi sal grisa, un rajolí d’oli d’oliva de primera pressió en fred i suc de llimona.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat