Salmó al vapor

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Procureu que sigui salmó salvatge perquè el de piscifactoria és un dels que acumula més tòxics. Una recepta sana i facilíssima i una gran portadora d'omega-3.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

8 fulles de col arrissada a l’anglesa, sense tiges.
4

Elaboració

Coeu les fulles de col.
Emboliqueu els filets de salmó salvatge sense pell ni espines, en dues fulles de col.
Lligueu cada paquetet amb dues branques de cibulet escaldat.
Fornegeu-ho dam…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat