Te kukicha amb regalèssia i pell de mandarina seca

Begudes  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

El te kukicha és una beguda remineralitzant, equilibrada i saludable que no conté teïna, té 6 vegades més calci que la llet de vaca i la pell de mandarina seca us ajudarà a eliminar la humitat interna i escalfar el cos.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

500 ml d’aigua
1 culleradeta (5ml) de te kukicha
1

Elaboració

Poseu tots els ingredients en un cassó i feu que arrenqui el bull. Deixeu-ho coure a foc suau durant 7 minuts com a mínim.
Coleu-ho i preneu-ho a la temperatura que us agradi.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat