De forquilla i cullera

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Plat ideal pels dies més freds. És molt proteïc o sigui que recomanem prendre'n un plat moderat. No hi ha res com un plat de cigrons ben cuits amb un bon bacallà i un raig d'oli per recomposar-vos.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

300 g de pells i espines de bacallà dessalades
2 gra

Elaboració

Coeu les pells i espines de bacallà dessalades amb l’all, el llorer, el  fonoll i el julivert amb un litre d’aigua i el suc d’una llimona durant 30 minuts, tapat, a foc mitjà.
Deixeu-ho …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat