3 de cada 10 catalans consumeixen productes ecològics
Tot i la conjuntura econòmica, els productes ecològics tenen un públic fidel que no ha deixat de consumir-los tot i ser una mica més cars
Tot i la conjuntura econòmica, els productes ecològics tenen un públic fidel que no ha deixat de consumir-los tot i ser una mica més cars
Milers de persones de tot el món segueixen la dieta Dukan. Per Sant Jordi va ser un dels tres llibres més venuts de no ficció. I en paral·lel l'OCU i les principals associacions de dietistes...
L'Associació Celíacs de Catalunya engega la campanya “No porta gluten, digueu-ho” per demanar a la indústria alimentària que etiqueti tots els productes lliures de gluten per ampliar la gama de productes que els celíacs poden...
Els espanyols consumim 45 quilos de peix cada any, més del doble del consum mitjà europeu, uns 22 quilos.
La subscripció permetrà que els lectors rebeu el número de la revista de cada setmana al vostre correu electrònic.
Arrenca BIOCULTURA, la gran fira del sector ecològic i de consum responsable que se celebra anualment a Barcelona. L'equip d'Etselquemenges.cat presentarà la revista a la Fira el pròxim dilluns a les 12 del migdia.
Els assistents, amb una guia-receptari a la mà, van provar un refrigeri molt especial: petxines de mill al curry, polenta amb tàrtar d'algues i amb caviar d'arame o paté de sardines i mostassa sobre cruixent...
El joc del tennista serbi explota fent un canvi radical en la seva alimentació
Aquesta revista vol divulgar un nou estil d'alimentació, una forma de menjar conscient, saludable i sostenible, basada en criteris científics i ètics, en la tradició i també en el sentit comú. Aquest és el nostre...
En un dia qualsevol, menys de la meitat de la població menja verdures i 1 de cada 3 ingereix brioxeria El 5% de la població no tasta mai els llegums. L’Agència Espanyola de Seguretat...