Comunicació i alimentació saludable
La Universitat Rovira i Virgili dedica dos dies a la comunicació sobre alimentació saludable
La Universitat Rovira i Virgili dedica dos dies a la comunicació sobre alimentació saludable
Dissabte, 3 de novembre, Núria Coll presentarà la revista que dirigeix en un festival que combina ecologisme, espectacle i cuina tradicional.
El fisioterapeuta Xevi Verdaguer dirigeix un postgrau en psiconeuroimmunoendocrinologia El postgrau d'aquesta revolucionària especialitat, comença el mes de novembre i s'allarga un any. Està dirigit a professionals de la salut: metges, homeòpates, psicòlegs, fisioterapeutes, etc.
La Universitat Oberta de Catalunya presenta un programa virtual que inclou tot el procés de producció i distribució dels aliments: des del tractament al camp fins al màrqueting i la comunicació del producte final.
La capital del Bages dóna el tret de sortida a un cap de setmana carregat d’activitats, exposicions, jornades tècniques i demostracions de cuina amb la celebració de la fira Ecoviure.
Els socis d’etselquemenges teniu un 15% de descompte del preu del curs que suposa un estalvi de 65 euros, és a dir, el que suposa 1 any sencer de les mensualitats de ser soci.
Arribats a peu, dalt de la bici o d’un tractor, centenars de persones es van manifestar el 19 de setembre pels carrers de Brussel•les per exigir un canvi radical de la Política Agrària Comú de...
La nova associació tarragonina celebra el proper dimarts, 18 de setembre, una jornada per promoure els seus productes i la seva oferta gastronòmica, coincidint amb la festa major de Tarragona.
Tallers pràctics, tastos de tomàquets, conferències, visites guiades a l’hort de l’Espelt i, per descomptat, un gran mercat dedicat en exclusiva a la venda de les més de deu varietats fins ara desconegudes d’aquest fruit.
La revista enceta temporada amb seccions noves dedicades a l’embaràs, a blocs i a llibres d’alimentació saludable; estrena un espai de videoreceptes i presenta el “Mapa de la vida saludable”.