“El repte”, d’Ets el que menges, salta a Catalunya Ràdio
Trinitat Gilbert, autora de la secció digital sobre nous hàbits saludables, conduirà el nou espai radiofònic dins d’“El suplement d’estiu” dels diumenges.
Trinitat Gilbert, autora de la secció digital sobre nous hàbits saludables, conduirà el nou espai radiofònic dins d’“El suplement d’estiu” dels diumenges.
Tan senzill com un intercanvi, el sistema permet passar una temporada en una finca ecològica, amb allotjament i àpats gratuïts, a canvi de treball voluntari.
Torna “La màgia del capvespre”, una proposta per a les nits d’estiu que combina activitats a l’hort ecològic del monestir, un sopar a la fresca i una visita guiada per l’atractiu conjunt monumental de Sant...
Cada vegada hi ha més municipis catalans que celebren una jornada dedicada a la indústria bio i a la producció natural. Aquest diumenge, Igualada organitza la seva particular festa verda, amb una programació farcida de...
Astronomia i cuina. La combinació perfecta per gaudir d’un sopar deliciós, apte per a vegetarians i celíacs, des d’un dels miradors més privilegiats de Barcelona.
Coriandre, menta fresca, alcaravia, safrà de Safranbolu, pebre d’Alep, pebre vermell, te amb menta, etc.
La xerrada de Montserrat Fontané, la mare dels germans Roca (Celler de Can Roca), sobre la importància dels productes naturals a la cuina saludable, els sabors i els colors, obrirà la setena edició de l'Eco-Sí,...
Les conferències del doctor Jorge Pérez-Calvo i de Teresa Guardiola, dos dels plats forts de la festa lleidatana d’aquest cap de setmana.
Pesticides, antibiòtics, metalls pesants, additius... Malgrat que vivim en una societat rica en la qual la possibilitat de fer una dieta sana i equilibrada és relativament a l'abast de tothom, alguns científics alerten dels efectes...
Com cada divendres, us presentem una selecció de cursos i de propostes bio. Si n’organitzeu una, poseu-vos en contacte amb nosaltres i la publicarem a l’agenda de l’Ets.