Gomasi o sal de sèsam

Condiments i salses  | 

El gomasi és un condiment molt apreciat al Japó i a la cuina macrobiòtica. Consta de sèsam (“goma” en japonès) i sal marina (“shio”), tots dos lleugerament torrats i molts en un morter japonès o suribachi en una proporció d’una part de sal marina per 10-14 de sèsam.

  • Racions:
    100 gr
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

10 c.p. de sèsam cru integral o negre
1 c.p. de sal

Elaboració

Abans de torrar les llavors de sèsam, renteu-les i escorreu-les bé. Després, poseu-les en una paella calenta sense oli i remeneu tota l’estona amb una espàtula de fusta.
Quan comencin a a…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat