Condiment de sèsam i wakame

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Condiment molt remineralitzant i alcalinitzant. Gràcies a un contingut alt en calci, tant el sèsam com la wakame reforcen els ossos i mantenen el pH equilibrat.

  • Racions:
    5
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

5 parts de llavors de sèsam
1 part d’alga wakame en

Elaboració

Poseu les llavors de sèsam en un colador i renteu-les lleugerament sota l’aixeta. Escorreu-les bé i torreu-les en una paella calenta sense oli, sense deixar de remenar.
Si salten vol dir qu…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat