• inicia sessió
  • Com Ets
  • Cursos online
  • Llibre
  • Podcast
  • Newsletter
  • Fes el test!
  • La Consulta

L'ABC

Descobreix els principis bàsics de l’alimentació saludable amb la secció “ABC”. Hi trobaràs tot tipus de reportatges en què expliquem quins ingredients, coccions i receptes poden ajudar a començar a canviar el rebost.

Cuina

  • Abc
  • Rebost
  • Què esmorzo?
  • Què dino?
  • Què sopo?
  • Estris
  • Reportatges
  • Receptes raw
  • Infografies
  • Receptes per a socis
La hipertensió arterial, un problema silenciós
L'ABC
La hipertensió arterial, un problema silenciós

L’ABC de la MII – Malaltia inflamatòria intestinal
L'ABC
L’ABC de la MII – Malaltia inflamatòria intestinal

Mona de Pasqua amb farina d’ametlla i cobertura de mango
L'ABC
Mona de Pasqua amb farina d’ametlla i cobertura de mango

Aliments permesos i no permesos en el protocol autoimmune
L'ABC
Aliments permesos i no permesos en el protocol autoimmune

Els panellets saludables de l’Ets
L'ABC
Els panellets saludables de l’Ets

Què hem de menjar a l’agost?
L'ABC
Què hem de menjar a l’agost?

Què hem de menjar al juliol?
L'ABC
Què hem de menjar al juliol?

Què hem de menjar al juny?
L'ABC
Què hem de menjar al juny?

No sabeu viure sense cereals?
L'ABC
No sabeu viure sense cereals?

Ets més de ghee o de tahina?
L'ABC
Ets més de ghee o de tahina?

Què hem de menjar al maig?
L'ABC
Què hem de menjar al maig?

Què hem de menjar a l’abril?
L'ABC
Què hem de menjar a l’abril?

Veure tots els articles

tornar  —  amunt

CONTACTA'NS
Etselquemenges | 2011-2025

CURSOS ONLINE

  • Com menjar millor,
    amb Núria Coll
    Jove a qualsevol edatCursos per a professionals

CONTINGUT GRATUÏT

  • PodcastGuía "7 aliments rics en col·lagen per
    mantenir-te jove"
    Guía "10 esmorzars i berenars per a
    l'hipotiroïdisme"
    Llibre Ets el que menges
    (fragment gratuït)
    Guía "Canvia de desodorant"

ALTRES

  • EquipTreballa amb nosaltresPolítica de privacitatPolítica de cookiesAvís legal
Gestionar el consentiment

Aquesta pàgina utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l´ús que fem de les cookies. Més informació aquí.

Funcional Sempre actiu
L'emmagatzematge o accés tècnic és estrictament necessari amb la finalitat legítima de permetre l'ús d'un determinat servei sol·licitat explícitament per l'abonat o usuari, o amb l'única finalitat de realitzar la transmissió d'una comunicació a través d'una xarxa de comunicacions electròniques.
Preferències
L'emmagatzematge o accés tècnic és necessari per a la finalitat legítima d'emmagatzemar preferències no sol·licitades per l'abonat o usuari.
Estadístiques
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. L'emmagatzematge o accés tècnic que s'utilitza exclusivament amb finalitats estadístiques anònimes. Sense una citació, el compliment voluntari per part del vostre proveïdor de serveis d'Internet, o registres addicionals d'un tercer, la informació emmagatzemada o recuperada només amb aquesta finalitat no es pot utilitzar normalment per identificar-vos.
Màrqueting
L'emmagatzematge tècnic o l'accés són necessaris per crear perfils d'usuari per enviar publicitat o per fer el seguiment de l'usuari en un lloc web o en diversos llocs web amb finalitats de màrqueting similars.
Gestiona les opcions Gestiona els serveis Gestiona {vendor_count} proveïdors Llegeix més sobre aquests propòsits
Veure preferències
{title} {title} {title}

Hola!

Hem detectat que tens activat un adblocker (programa que bloqueja la publicitat) que impedeix que les campanyes de publicitat dels nostres anunciants es visualitzin.

Ens agradaria explicar-te que el projecte periodístic i empresarial d’Etselquemenges se sustenta, en una part molt important, gràcies als nostres anunciants i a les seves campanyes, cosa que ens permet que la majoria de continguts que es poden llegir siguin gratuïts.

Per tot plegat et volem demanar que desactivis l’adblocker per continuar llegint-nos: podràs gaudir dels continguts i, de retruc, faràs que el projecte de l’Ets sigui sostenible.

Moltes gràcies.