Inscriu-te a la trobada-consultori des d’aquí!

consultori neusEQM s’estrena en els xats en directe amb una trobada-consultori per donar resposta a les moltes preguntes que els lectors ens formuleu sovint. On comprar un aliment determinat, com fer dejunis o depuracions, pautes vegetarianes… Les consultes que ens arriben sovint són compartides per diversos lectors. És per això que Etselquemenges les atendrà de manera col·lectiva aquest proper dimecres 8 d’octubre des d’un grup privat en línia moderat per Txell Costa, la gestora de comunitats de l’ETS.

Les preguntes les respondrà la dietista especialitzada en alimentació i salut natural Neus Elcacho, ben coneguda pels lectors de l’ETS per la seva col·laboració en la secció ABC (una de les més llegides de la revista); un espai des d’on Elcacho exposa, de manera molt divulgativa, assequible i, sobretot, pràctica, informació essencial per als que comencen en el món de l’alimentació saludable i necessiten ordenar idees amb missatges clars i fàcils. Com deixar els dolços i la xocolata? Ens ho explicava, per exemple, aquesta setmana en aquest article que detalla les causes de l’addicció al sucre i ens dóna eines específiques per poder viure sense. Com fer salses saludables sense cremes ni nates, què necessitem saber si volem fer una dieta depurativa o la desmitificació de la carn són alguns dels seus articles més llegits publicats fa poc que podreu consultar sempre de manera gratuïta des de l’hemeroteca de l’ETS i que us acabaran de convèncer de la facilitat que té la Neus per explicar, de manera planera, conceptes tècnics i profunds sobre salut i alimentació.

A més de dietista formada a l’IPF Roger de Llúria, també és titulada en Comunicació i experta en xarxes socials. Des de fa un any, combina les seves col·laboracions habituals a Etselquemenges amb l’assessorament nutricional a diferents empreses i departaments de comunicació, a més de tenir consulta pròpia, oferir consultes en línia personalitzades, programes mensuals a distància i fer conferències.

Aprofiteu l’ocasió i pregunteu-li els dubtes que tingueu sobre la vostra dieta, la dels vostres fills, la cistella de la compra o els hàbits que voleu canviar!

La participació a la trobada és gratuïta pels socis de l’ETS i té un cost d’1,99 euros per a la resta de lectors. Per a més informació i inscripcions, cliqueu aquí.

 

Segueix la Neus a la xarxa

A més del consultori de dimecres, podeu trobar la Neus a:

 

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor