La flacciditat de la pell és un senyal de l’edat que, encara que a primera vista no sigui tant evident com les arrugues, preocupa una gran part de la població femenina a partir dels quaranta anys.

Efecte lifting facial de manera natural

Pot aparèixer abans o després, però en general és a partir d’aquesta edat quan comencem a apreciar una falta de fermesa de la pell. Se sol notar especialment a sota les galtes, on es crea un plec molt característic, però també a les bosses dels ulls, als llavis i a les parpelles.

Per què apareix la flacciditat facial?

La falta de fermesa de la pell del rostre està causada per la disminució de les fibres d’elastina i col·lagen, molt associada a l’envelliment cutani, però que pot accentuar-se o accelerar-se pel tabac i l’excés d’exposició solar. Aquests dos factors augmenten l’oxidació cel·lular, provoquen deshidratació i fan que es destrueixin més fibres de col·lagen i elastina.

Altres factors que també hi poden influir són la predisposició genètica, una alimentació baixa en proteïnes, fàrmacs, pèrdues de pes accelerades per dietes poc saludables i una vida sedentària.

Solucions contra la flacciditat facial

Un dels primers passos és mantenir bons hàbits de vida: alimentar-se de manera saludable amb aliments reals, moltes verdures i hortalisses variades i una quantitat adequada de proteïnes, fer exercici físic regularment, beure aigua al llarg del dia, dormir bé, evitar l’estrès, eliminar tòxics com el tabac i no exposar-se al sol més del compte.

A banda, però, si volem fer algun tractament, no cal que recorrem a la cirurgia! Hi ha productes naturals que aporten nutrients essencials per a la pell per estimular la producció de col·lagen i, per tant, són productes que ajuden a endarrerir al màxim l’aparició de tots aquests signes sense necessitat de passar per la sala d’operacions. Per fer una bona prevenció, l’ideal es començar a fer-los servir a partir dels trenta anys.

Estem parlant de cremes i sèrums reafirmants que continguin àcid hialurònic, una substància que ajuda a mantenir unides les fibres de col·lagen i elastina per mantenir una pell saludable, ferma i hidratada; vitamines; oli essencials com l’oli de karanja, amb propietats calmants i antiinflamatòries, que deixa la pell més llisa i contraresta els signes de l’envelliment; i principis actius naturals que estimulin el sistema de col·lagen natural de la pell.

Quins cosmètics podem fer servir per obtenir un efecte lífting de manera natural?

Un bon exemple és la línia facial reafirmant de lavera, elaborada a partir d’una formula única amb àcid hialurònic de triple efecte, oli de karanja bio i el complex Green Lift, una composició exclusiva amb extracte d’edelweiss (Leontopodium alpinum) i altres ingredients actius naturals beneficiosos per potenciar el col·lagen natural de la pell.

La nova línia està formada per:

  • Crema de dia reafirmant lavera, que allisa la pell i redueix les arrugues gràcies a un efecte lífting natural, a més d’hidratar de manera intensa.
  • Crema de nit reafirmant lavera, que ajuda a regenerar la pell i proporciona un efecte lífting natural durant la nit.
  • Contorn d’ulls reafirmant lavera, per a una aparença més fresca i hidratada i reduir les arrugues en aquesta zona.
  • Sèrum lífting reafirmant lavera, que crea una bona base per aplicar els passos següents del tractament reafirmant.
  • Màscara facial reafirmant lavera, que hidrata intensament i ajuda a allisar la pell de manera natural. Està elaborada amb 100% Tencel i, per tant, és 100% biodegradable.

Si voleu bons resultats, us recomanem començar per una neteja profunda de la cara i, després, aplicar el sèrum reafirmant. Tot seguit, apliqueu-vos el contorn d’ulls i, finalment, la crema de dia o de nit.

La màscara facial Lavera la podeu fer servir 2-3 dies a la setmana, segons el tipus de pell, si voleu una hidratació més intensa.

Tots els productes de Lavera son 100% naturals (sense silicones, parabens, parafines, ftalats, colorants, conservants o fragàncies sintètiques) i, a més a més, amb ingredients ecològics.

5 claus per
descobrir si toleres
bé el gluten

Et regalem la GUIA GRATUÏTA + RECEPTA per aprendre :

  • Quines proves cal fer per descartar la celiaquia.
  • Entendre quines alteracions hi ha més enllà de la celiaquia, com ara la intolerància al gluten i l’al·lèrgia al blat.
  • Una recepta deliciosa de pa mediterrani sense gluten.
Accepto la política de privacitat