• inicia sessió
  • Uneix-te a la Comunitat
  • Cuina
    • Abc
    • Rebost
    • Què esmorzo?
    • Què dino?
    • Què sopo?
    • Estris
    • Reportatges
    • Receptes raw
    • Infografies
    • Receptes per a socis
  • Salut
    • Llistat complert de patologies
    • Anèmia MENÚ
    • Artritis MENÚ
    • Càncer
    • Càndides
    • Celiaquia MENÚ
    • Colesterol alt MENÚ
    • Dèficit de vitamines
    • Desintoxicació hepàtica (DETOX) MENÚ
    • Diabetis MENÚ
    • Diarrea
    • Disbiosi
    • Embaràs
    • Gasos MENÚ
    • Infertilitat
    • Insomni
    • Intolerància a la lactosa MENÚ
    • Intolerància alimentària
    • Mala circulació
    • Menopausa MENÚ
    • Migranya MENÚ
    • Obesitat i sobrepès
    • Osteoporosi MENÚ
    • Restrenyiment
    • Sensibilitat química múltiple (SQM)
    • Tensió arterial
  • Benestar
    • Cosmètica
    • Reportatges
    • Planeta
    • Complements
    • Esport
    • Nens
    • Embaràs
    • El convidat
    • Tòxics
    • Emocions
  • Territori
    • Origen
    • Restaurants
    • Cooperatives
    • Vins
    • Reportatges
    • Notícies
  • Cursos online
  • etsTV
  • Uneix-te a la Comunitat

Què dino?

Els nostres cuiners, dietistes i nutricionistes Gina Estapé, Cristina Arroyo, Adriana Ortemberg, Montse Vallory, Bernard Benbassat o Elka Mocker, entre d’altres, han preparat moltes receptes per fer del dinar un àpat gustós i alhora saludable.

Trobaràs plats fàcils i pràctics per fer de forma ràpida i dur a la feina en una carmanyola i altres plats més elaborats perfectes per sorprendre amics i familiars.

Cuina

  • Abc
  • Rebost
  • Què esmorzo?
  • Què dino?
  • Què sopo?
  • Estris
  • Reportatges
  • Receptes raw
  • Infografies
  • Receptes per a socis
Trinxat d’espigalls, xiitakes i puré aromàtic de pera
Què dino?
Trinxat d’espigalls, xiitakes i puré aromàtic de pera

Sopa que alimenta de farigola, ous i llimona
Què dino?
Sopa que alimenta de farigola, ous i llimona

Cremós puré de xirivia, nap, pera i anacards amb tempeh macerat
Què dino?
Cremós puré de xirivia, nap, pera i anacards amb tempeh macerat

Festa de cols de Brussel·les, nabius, pinyons i Idiazàbal
Què dino?
Festa de cols de Brussel·les, nabius, pinyons i Idiazàbal

Mango a la planxa sobre ricotta i vinagreta de mel per a un món millor
Què dino?
Mango a la planxa sobre ricotta i vinagreta de mel per a un món millor

Coliflor dolça en infusió de romaní i avellanes especials
Què dino?
Coliflor dolça en infusió de romaní i avellanes especials

Bunyols de blat de moro, carbassó i sàlvia amb maionesa de llima-tahina
Què dino?
Bunyols de blat de moro, carbassó i sàlvia amb maionesa de llima-tahina

Tabule de búrgul
Què dino?
Tabule de búrgul

Cebiche probiòtic de carbassa, síndria i alfàbrega
Què dino?
Cebiche probiòtic de carbassa, síndria i alfàbrega

Patates braves amb salsa de verdures rostides i tomàquet sec
Què dino?
Patates braves amb salsa de verdures rostides i tomàquet sec

Carpaccio irisat de verdures missatgeres de vida
Què dino?
Carpaccio irisat de verdures missatgeres de vida

Sopa de ceba i cúrcuma amb puré de patates, xiitakes i farigola
Què dino?
Sopa de ceba i cúrcuma amb puré de patates, xiitakes i farigola

Veure tots els articles

PUBLICITAT

portada  —  amunt

  • CUINA SALUT BENESTAR TERRITORI
  • CURSOS ONLINE ETS TV QUIOSC FES-TE SOCI
  • CONTACTAR EQUIP PUBLICITAT SUGGERIMENTS
  • PERQUÈ FER-SE SOCI DE L'ETS? PREGUNTES FREQÜENTS CONDICIONS D'ÚS POLÍTICA DE PRIVACITAT

SEGUEIX-NOS

ON ESTUDIAR

ETS EL QUE MENGES | 2011-2021

Publicació digital controlada per OJD Amb la col·laboració de:

Hola!

Hem detectat que tens activat un adblocker (programa que bloqueja la publicitat) que impedeix que les campanyes de publicitat dels nostres anunciants es visualitzin.

Ens agradaria explicar-te que el projecte periodístic i empresarial d’Etselquemenges se sustenta, en una part molt important, gràcies als nostres anunciants i a les seves campanyes, cosa que ens permet que la majoria de continguts que es poden llegir siguin gratuïts.

Per tot plegat et volem demanar que desactivis l’adblocker per continuar llegint-nos: podràs gaudir dels continguts i, de retruc, faràs que el projecte de l’Ets sigui sostenible.

Moltes gràcies.