• inicia sessió
  • Comunitat
  • Comunitat
  • Cursos online
  • Llibre
  • Podcast
  • Newsletter
  • Fes el test!

Què dino?

Els nostres cuiners, dietistes i nutricionistes Gina Estapé, Cristina Arroyo, Adriana Ortemberg, Montse Vallory, Bernard Benbassat o Elka Mocker, entre d’altres, han preparat moltes receptes per fer del dinar un àpat gustós i alhora saludable.

Trobaràs plats fàcils i pràctics per fer de forma ràpida i dur a la feina en una carmanyola i altres plats més elaborats perfectes per sorprendre amics i familiars.

Cuina

  • Abc
  • Rebost
  • Què esmorzo?
  • Què dino?
  • Què sopo?
  • Estris
  • Reportatges
  • Receptes raw
  • Infografies
  • Receptes per a socis
Ensalada russa rosa amb maionesa de miso
Què dino?
Ensalada russa rosa amb maionesa de miso

Mandonguilles de primavera amb salsa Garden-Thai
Què dino?
Mandonguilles de primavera amb salsa Garden-Thai

Deliciós carbassó en escabetx amb allioli de safrà
Què dino?
Deliciós carbassó en escabetx amb allioli de safrà

Amanida tèbia amb salsa de pèsols en plenitud i abundància
Què dino?
Amanida tèbia amb salsa de pèsols en plenitud i abundància

Crema de llombarda i taronja sanguina amb pesto de menta
Què dino?
Crema de llombarda i taronja sanguina amb pesto de menta

Trinxat d’espigalls, xiitakes i puré aromàtic de pera
Què dino?
Trinxat d’espigalls, xiitakes i puré aromàtic de pera

Sopa que alimenta de farigola, ous i llimona
Què dino?
Sopa que alimenta de farigola, ous i llimona

Cremós puré de xirivia, nap, pera i anacards amb tempeh macerat
Què dino?
Cremós puré de xirivia, nap, pera i anacards amb tempeh macerat

Festa de cols de Brussel·les, nabius, pinyons i Idiazàbal
Què dino?
Festa de cols de Brussel·les, nabius, pinyons i Idiazàbal

Mango a la planxa sobre ricotta i vinagreta de mel per a un món millor
Què dino?
Mango a la planxa sobre ricotta i vinagreta de mel per a un món millor

Coliflor dolça en infusió de romaní i avellanes especials
Què dino?
Coliflor dolça en infusió de romaní i avellanes especials

Bunyols de blat de moro, carbassó i sàlvia amb maionesa de llima-tahina
Què dino?
Bunyols de blat de moro, carbassó i sàlvia amb maionesa de llima-tahina

Veure tots els articles

portada  —  amunt

CONTACTA'NS
Etselquemenges | 2011-2023

LA COMUNITAT

  • Receptari etsCuinetesetsTVUneix-te a la revolució

CURSOS ONLINE

  • Cursos de cuinaCursos de salutCursos de benestar

CONTINGUT GRATUÏT

  • PodcastGuía del Test SaludableGuía "Canvia de desodorant"Guía "7 aliments rics en col·lagen per
    mantenir-te jove"
    Guía "10 esmorzars i berenars per a
    l'hipotiroïdisme"

ALTRES

  • EquipTreballa amb nosaltresPolítica de privacitatPolítica de cookiesAvis legal

Hola!

Hem detectat que tens activat un adblocker (programa que bloqueja la publicitat) que impedeix que les campanyes de publicitat dels nostres anunciants es visualitzin.

Ens agradaria explicar-te que el projecte periodístic i empresarial d’Etselquemenges se sustenta, en una part molt important, gràcies als nostres anunciants i a les seves campanyes, cosa que ens permet que la majoria de continguts que es poden llegir siguin gratuïts.

Per tot plegat et volem demanar que desactivis l’adblocker per continuar llegint-nos: podràs gaudir dels continguts i, de retruc, faràs que el projecte de l’Ets sigui sostenible.

Moltes gràcies.