Sopa d’ametlla, julivert i all

Plat principal  |  Carme Ruscalleda

Prepareu-vos aquest plat fresc i deliciós que ve de la mà d'una de les xef més reconegudes segons la guia Michelin. L'ametlla tenen la capacitat de regular el nivell de colesterol i triglicèrids i l'all no ha de quedar mai fosc.

  • Racions:
    10 tasses
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

40 g d’oli verge extra
4 g d’all laminat
20 g

Elaboració

En una olla amb l’oli, sofregiu l’all laminat i el julivert picat (ha de quedar ben cuit, però no daurat fosc).
Barregeu el sofregit anterior amb l’oli, la llet, els espinacs, l’ametll…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat