Sopa d’ametlla, julivert i all

Un plat fresc i deliciós de la mà de la xef més reconeguda avui dia segons la guia Michelin.

Inici  ›  Recepta de Gastronosalut 14 de setembre 2015 | Actualitzat el 3 de juliol 2017

Captura de pantalla 2015-04-16 a las 20.10.40Carme Ruscalleda, la xef amb més estrelles Michelin del món, ens proposa una sopa que marida l’ametlla, el julivert i l’all. Aquests ingredients, de gran aportació nutricional, aporten al plat una autèntica explosió de sabors.

Restaurant Sant Pau.

La recepta

Sopa d’amtella, julivert i all

  • Regala’t un plat de la mà de la xef més reconeguda avui dia, segons la guia Michelin.
  • Les ametlles tenen la capacitat de regular el nivell de colesterol i triglicèrids.
  • Compte amb la cocció de l’all, que no ha de quedar mai fosc.
  • Per a la preparació d’aquest plat és necessari l’ús de la Thermomix.

 

Captura de pantalla 2015-04-16 a las 20.01.27

Foto: Gastronosfera

 

Ingredients

Per a unes 10 tasses

  • 40 g d’oli verge extra
  • 4 g d’all laminat
  • 20 g de julivert picat
  • 40 g d’espinacs escaldats
  • 800 g de llet calenta
  • 2 litres d’aigua mineral calenta
  • 200 g de pols d’ametlla
  • 50 g de vermut blanc sec
  • 26 g de sal
  • Una mica de pebre blanc

Elaboració

  1. En una olla amb l’oli, sofregiu l’all laminat i el julivert picat (ha de quedar ben cuit, però no daurat fosc).
  2. Barregeu el sofregit anterior amb l’oli, la llet, els espinacs, l’ametlla en pols i tritureu a la Thermomix 5 minuts.
  3. A la mateixa olla, barregeu el triturat obtingut amb l’aigua calenta, la sal i el pebre, arrenqueu el bull només 30 segons, torneu a triturar, coleu i la sopa està a punt per servir.
PUBLICITAT

portada  —  amunt

portada  —  amunt

Sopa d’ametlla, julivert i all

Un plat fresc i deliciós de la mà de la xef més reconeguda avui dia segons la guia Michelin.

Inici  ›  Recepta de Gastronosalut 14 de setembre 2015 | Actualitzat el 3 de juliol 2017

Captura de pantalla 2015-04-16 a las 20.10.40Carme Ruscalleda, la xef amb més estrelles Michelin del món, ens proposa una sopa que marida l’ametlla, el julivert i l’all. Aquests ingredients, de gran aportació nutricional, aporten al plat una autèntica explosió de sabors.

Restaurant Sant Pau.

La recepta

Sopa d’amtella, julivert i all

  • Regala’t un plat de la mà de la xef més reconeguda avui dia, segons la guia Michelin.
  • Les ametlles tenen la capacitat de regular el nivell de colesterol i triglicèrids.
  • Compte amb la cocció de l’all, que no ha de quedar mai fosc.
  • Per a la preparació d’aquest plat és necessari l’ús de la Thermomix.

 

Captura de pantalla 2015-04-16 a las 20.01.27

Foto: Gastronosfera

 

Ingredients

Per a unes 10 tasses

  • 40 g d’oli verge extra
  • 4 g d’all laminat
  • 20 g de julivert picat
  • 40 g d’espinacs escaldats
  • 800 g de llet calenta
  • 2 litres d’aigua mineral calenta
  • 200 g de pols d’ametlla
  • 50 g de vermut blanc sec
  • 26 g de sal
  • Una mica de pebre blanc

Elaboració

  1. En una olla amb l’oli, sofregiu l’all laminat i el julivert picat (ha de quedar ben cuit, però no daurat fosc).
  2. Barregeu el sofregit anterior amb l’oli, la llet, els espinacs, l’ametlla en pols i tritureu a la Thermomix 5 minuts.
  3. A la mateixa olla, barregeu el triturat obtingut amb l’aigua calenta, la sal i el pebre, arrenqueu el bull només 30 segons, torneu a triturar, coleu i la sopa està a punt per servir.
PUBLICITAT

portada  —  amunt