Sopa d’ametlla, julivert i all

Plat principal  |  Carme Ruscalleda

Prepareu-vos aquest plat fresc i deliciós que ve de la mà d'una de les xef més reconegudes segons la guia Michelin. L'ametlla tenen la capacitat de regular el nivell de colesterol i triglicèrids i l'all no ha de quedar mai fosc.

  • Racions:
    10 tasses
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 40 g d’oli verge extra
  • 4 g d’all laminat
  • 20 g de julivert picat
  • 40 g d’espinacs escaldats
  • 800 g de llet calenta
  • 2 litres d’aigua mineral calenta
  • 200 g de pols d’ametlla
  • 50 g de vermut blanc sec
  • 26 g de sal
  • Una mica de pebre blanc

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Carme Ruscalleda

Carme Ruscalleda
Xef i propietària del Restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar i del Sant Pau a Tòquio

ruscalleda.cat @carme.ruscalleda
 

Sopa d’ametlla, julivert i all

Plat principal  |  Carme Ruscalleda

  • Racions:
    10 tasses
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Prepareu-vos aquest plat fresc i deliciós que ve de la mà d'una de les xef més reconegudes segons la guia Michelin. L'ametlla tenen la capacitat de regular el nivell de colesterol i triglicèrids i l'all no ha de quedar mai fosc.


Ingredients

  • 40 g d’oli verge extra
  • 4 g d’all laminat
  • 20 g de julivert picat
  • 40 g d'espinacs escaldats
  • 800 g de llet calenta
  • 2 litres d’aigua mineral calenta
  • 200 g de pols d’ametlla
  • 50 g de vermut blanc sec
  • 26 g de sal
  • Una mica de pebre blanc

Elaboració

  1. En una olla amb l’oli, sofregiu l’all laminat i el julivert picat (ha de quedar ben cuit, però no daurat fosc).
  2. Barregeu el sofregit anterior amb l’oli, la llet, els espinacs, l’ametlla en pols i tritureu a la Thermomix 5 minuts.
  3. A la mateixa olla, barregeu el triturat obtingut amb l’aigua calenta, la sal i el pebre, arrenqueu el bull només 30 segons, torneu a triturar, coleu i la sopa està a punt per servir.

Carme Ruscalleda
Xef i propietària del Restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar i del Sant Pau a Tòquio

www.ruscalleda.cat @carme.ruscalleda

Elaboració

  1. En una olla amb l’oli, sofregiu l’all laminat i el julivert picat (ha de quedar ben cuit, però no daurat fosc).
  2. Barregeu el sofregit anterior amb l’oli, la llet, els espinacs, l’ametlla en pols i tritureu a la Thermomix 5 minuts.
  3. A la mateixa olla, barregeu el triturat obtingut amb l’aigua calenta, la sal i el pebre, arrenqueu el bull només 30 segons, torneu a triturar, coleu i la sopa està a punt per servir.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat