Lluç amb pa amb tomàquet

Plat principal  |  Carme Ruscalleda

Aquest és l'original recepta de Lluç amb pa amb tomàquet de la Carme Ruscalleda. Utilitzeu ingredients de primera qualitat, en especial un bon lluç de palangre i vinagre d'umeboshi, un aliment que té moltíssimes propietats nutricionals.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    2 hores

Ingredients

1 lluç de palangre d’uns 2 quilos
2 llesques de pa g

Elaboració

Netegeu el lluç, s’ha de manipular amb compte, és un peix molt delicat i tou. Talleu el cap i la cua, el cos central del peix, feu-lo en dos trossos grossos, quasi d’un pam cada un. Traieu l’esp…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat