Ceviche de bacallà

Plat principal  |  Laura Garcia

Recepta perfecta per als mesos de calor perquè es consumeix freda i no fa falta ni encendre els fogons. Si s’acompanya d’una amanida de ruca o canonges, tindrem un dinar o sopar complet.

  • Racions:
    2 -3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 h 20 minuts

Ingredients

500 g de bacallà fresc prèviament congelat i descongel

Elaboració

Retireu la pell i les espines del bacallà i talleu-lo a daus petits.
Col·loqueu-lo en un bol o carmanyola de vidre amb el suc de llima, tapeu-lo i deixeu que marini a la nevera durant una hor…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat