Arròs sucós i ràpid amb sabor del Japó

Plat principal  |  Carme Ruscalleda

En aquesta recepta, la Carme Ruscalleda ens explica com preparar un arròs saludable de forma senzilla; la cuina catalana i japonesa resumida en un arròs. Animeu-vos a preparar-la!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

300 g d’arròs bomba
250 g de bolets xiitake tallats

Elaboració

En una cassola fonda d’uns 30 cm diàmetre aproximadament, poseu-hi oli i sofregiu-hi durant uns minuts les julianes de porro, pastanaga, pebrot verd i vermell.
Afegiu-hi la juliana de bolets i…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat