La bala vegetal

Plat principal, Condiments i salses  |  Carme Ruscalleda

La Carme Ruscalleda amb una bala vegetal fa una diana perfecta: gastronòmicament és una delícia i des del punt de vista de la salut també és formidable. Textures, gustos, aromes, colors i moltes vitamines en un sol plat.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    2 hores

Ingredients

Per al puré de pastanaga

6 pastanagues
Oli d’oliva

Elaboració

Talleu la pastanaga a làmines a la màquina de tallar embotits i escaldeu-les durant 30 segons, refresqueu-les i després talleu en juliana.
Amb el daikon, procediu de la mateixa manera que am…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat