Sushi vegetal

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Amb aquest sushi vegetal podreu deixar al·lucinats els vostres comensals que menjaran japonès 100% saludable. Feu els makis amb arròs integral ja que es molt més saludable que l'arròs blanc refinat i estaran igual de bons!

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora + 45 minuts de refrigeració
© Pau Esculies

Ingredients

  • 200 g d’arròs integral
  • 440 g d’aigua
  • 25 g de vinagre blanc d’arròs
  • 6 g de sal gris
  • 15 g de concentrat d’atzavara
  • 4 làmines d’alga nori
  • Cogombre
  • Pastanaga
  • Alvocat
  • Tamari
  • oli de sèsam
  • oli de girasol ppf
  • wasabi
  • làmines de gingebre

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Sushi vegetal

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora + 45 minuts de refrigeració

Amb aquest sushi vegetal podreu deixar al·lucinats els vostres comensals que menjaran japonès 100% saludable. Feu els makis amb arròs integral ja que es molt més saludable que l'arròs blanc refinat i estaran igual de bons!


Ingredients

  • 200 g d'arròs integral
  • 440 g d'aigua
  • 25 g de vinagre blanc d'arròs
  • 6 g de sal gris
  • 15 g de concentrat d'atzavara
  • 4 làmines d'alga nori
  • Cogombre
  • Pastanaga
  • Alvocat
  • Tamari
  • oli de sèsam
  • oli de girasol ppf
  • wasabi
  • làmines de gingebre

Elaboració

  1. Poseu l'arròs en una olla exprés, amb l’aigua.
  2. Coeu-lo a 14’ a pressió.
  3. Espereu 14’ més abans d’obrir l’olla.
  4. Poseu l’arròs en un bol.
  5. Refredeu-lo.
  6. Incorporeu-hi el vinagre blanc d’arròsla sal i el concentrat d’atzavara.
  7. Remeneu.
  8. Estireu l’arròs en una capa fina sobre 4 làmines d’alga nori.
  9. Guarniu amb tires, de 5mm2 i de l’amplada de les làmines, de cogombre sense pelar i sense la part central de les llavors, de pastanaga i d’alvocat.
  10. Enrotlleu-ho.
  11. Pressioneu.
  12. Reserveu-ho 15’ a la nevera abans de fer les porcions.
  13. Un cop al suport de servei, ruixeu cada peça amb tamari i una barreja d’olis de sèsam i gira-sol ppf.
  14. Acompanyeu-ho amb wasabi i làmines de gingebre molt fines i confitades.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Poseu l’arròs en una olla exprés, amb l’aigua.
  2. Coeu-lo a 14’ a pressió.
  3. Espereu 14’ més abans d’obrir l’olla.
  4. Poseu l’arròs en un bol.
  5. Refredeu-lo.
  6. Incorporeu-hi el vinagre blanc d’arròsla sal i el concentrat d’atzavara.
  7. Remeneu.
  8. Estireu l’arròs en una capa fina sobre 4 làmines d’alga nori.
  9. Guarniu amb tires, de 5mm2 i de l’amplada de les làmines, de cogombre sense pelar i sense la part central de les llavors, de pastanaga i d’alvocat.
  10. Enrotlleu-ho.
  11. Pressioneu.
  12. Reserveu-ho 15’ a la nevera abans de fer les porcions.
  13. Un cop al suport de servei, ruixeu cada peça amb tamari i una barreja d’olis de sèsam i gira-sol ppf.
  14. Acompanyeu-ho amb wasabi i làmines de gingebre molt fines i confitades.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat