Crema d’ortigues i carxofes amb espàrrecs

Plat principal  |  Pep Nogué, Xevi Verdaguer

Recepta per tractar l'excés d'estrògens i frenar l'aromatasa  

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

100 g d’oli d’oliva verge extra
1 ceba tendra

Elaboració

Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli d’oliva i ofegueu a foc mitjà la ceba i el porro tallat a tires fines.
Afegiu els espàrrecs, les ortigues i la branca d’api, tot a rodanxes. …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat