Condiment de maduixa i coco

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una alternativa al sucre, nutritiva, saborosa i vistosa per condimentar i guarnir batuts, cremes de fruites, iogurts, creps amb alvocat, torrades amb oli de coco i, també, per aportar color i sabor a una amanida verda.  

  • Racions:
    120 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 cullerades (60 ml) de coco ratllat deshidratat
4 cu

Elaboració

Poseu el coco i les maduixetes en un molinet elèctric i moleu-ho més o menys fi, segons vulgueu una pols fina i homogènia o una textura més granulosa.
Conserveu-ho tancat hermèticament, pr…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat