Sardines amb salsa de tomàquet

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un plat proteic ràpid i fàcil de preparar, ideal a la primavera i l’estiu, quan és la millor època de les sardines, Recorda, les millors èpoques de l’any per menjar sardines són els mesos que no porten erra!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 45 minuts per la salsa
© Pau Esculies

Ingredients

12 sardines petites, netes, sense escates ni budells i e

Elaboració

Escalfeu el forn a 180ºC.
Cobriu amb salsa de tomàquet el fons d’una plata per al forn i col·loqueu-hi les sardines.
Feu la picada: xafeu el gra d’all i el julivert amb un pessic de sal e…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat