Formatge marí amb pickels i soja fermentada

Aperitius  |  Pep Nogué, Xevi Verdaguer

Recepta per tractar l'angoixa i la depressió

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Ingredients

1 formatge marí
200 g de pickles
10 g de pasta de

Elaboració

Talleu el formatge marí en miniporcions de 30 g.
Poseu el formatge marí al plat.
Barregeu la pasta de soja amb els pickles ben escorreguts i un raig d’oli de sèsam. Poseu-ho al costat.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat