Tempeh macerat amb soja coreana, iogurt d’ovella i llavors

Plat principal  |  Pep Nogué, Xevi Verdaguer

Recepta per tractar l'angoixa i la depressió

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

200 g de tempeh de cigró
25 g de probiòtic Dr.Steve

Elaboració

Talleu el tempeh a daus de 30 g i poseu-los a macerar durant 10 minuts amb la salsa.
Munteu el plat untant un xic de pasta de sèsam al plat, una llàgrima de iogurt d’ovella. Poseu el dau de…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat