Xips de tempeh amb mostassa i xucrut

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una opció de cuina ràpida. El tempeh macera és una proteïna completa d’alt valor biològic que combina molt bé amb els sabors picant de la mostassa i l’àcid-salat de la xucrut.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 paquet de tempeh macerat en tamari de Vegetalia
Mos

Elaboració

Talleu el tempeh longitudinalment a làmines fines.
Escalfeu una planxa o paella de qualitat i enrossiu el tempeh per tots dos costats amb una mica d’oli verge de coco o d’oliva.
Mengeu-ho…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat