Sabor, textura i etiquetatge, assignatures pendents dels gaspatxos comercials
L’OCU acaba de publicar les conclusions d’un estudi organolèptic fet a 64 marques de gaspatxos i salmorejos envasats en què moltes suspenen i poques destaquen.
L’OCU acaba de publicar les conclusions d’un estudi organolèptic fet a 64 marques de gaspatxos i salmorejos envasats en què moltes suspenen i poques destaquen.
Durant el mes de juliol, l’associació Zæit Menorca i el Chiringuito de la Salud organitzen unes jornades sobre alimentació i estil de vida saludable plenes d’activitats en què l’aprenentatge i la diversió estan garantits.
Remenja’mmm ha premiat els dos restaurants com els projectes que fan més cuina d’aprofitament i que generen menys residus gràcies a les seves pràctiques enfocades a la sostenibilitat.
Dissabte 9 de juny el municipi apropa de nou al gran públic el coneixement local i la saviesa tradicional d’aquesta herba remeiera.
Benvinguts a Pagès celebra una nova edició obrint les portes de desenes d’explotacions d’arreu del territori, moltes de les quals són eco, on podrem omplir el rebost i tastar i gaudir de la terra i...
Després de l’èxit de les edicions passades, la trobada setmanal es consolida, i aposta pels dimarts de juny i juliol de 17.30 a 22.00 h al Parc de les Tres Xemeneies.
La tradició popular remeiera catalana aplega gran saviesa i coneixement entorn a les plantes remeieres i els seus usos medicinals. D’aquest coneixement va néixer la farmacopea actual i ara s’hi retorna en busca de remeis...
Un any més, la Feria de Madrid acull una de les fires més importants del sector que, amb més de 15.000m2, ofereix exposició de productes i xerrades gratuïtes pel públic general i jornades tècniques adreçades...
La campanya de micromecenatge permetrà editar el llibre signat per la periodista Isabel Sampietro, entre d’altres, que narra dotze experiències veïnals en horts, carrers i jardins comestibles de la ciutat, amb els arbres com a...
Aquest mes de maig, la Diputació de Barcelona organitza 21 tallers pràctics i divulgatius sobre cuina saludable adreçats a joves en dotze municipis de la província.