Fa tres anys, la cadena de supermercats ecològics Veritas obria les portes de Terra Veritas amb la intenció d’oferir un espai multidisciplinar al cor de Barcelona on poder generar comunitat amb els seus clients. Conscients que les inquietuds dels compradors anaven molt més enllà d’omplir el cistell amb menjar saludable, Terra Veritas va voler oferir un espai al centre de Barcelona, dedicat íntegrament a la realització d’activitats i esdeveniments relacionats amb la salut i el benestar: tallers i cursos de cuina, esdeveniments de yoga, sopars, presentació de llibres, trobades per a empreses, conferències…

Terra Veritas

Durant aquests tres anys, més de 4.000 persones han assistit a alguna de les 400 activitats que s’hi han realitzat. Hi han passat professionals com Xevi Verdaguer, Nuria Roura, Marta Vergès, Carla Zaplana, Xuan Lan, Olga Cuevas, Lucía Redondo, Montse Vallory, l’equip de professionals de l’ETS, i moltíssims més professionals.

L’èxit d’aquest espai ha conduït a la cadena de supermercats a voler repetir l’experiència i evolucionar el projecte obrint més centres de característiques similars fora de Barcelona: des de fa un mes, la ciutat de Bilbao ja compta amb un Terra Veritas i el mes de febrer, Terra Veritas Sant Cugat obrirà també les seves portes oferint nous tallers, xerrades, cursos, sopars i tota mena d’actes en què els assistents podran compartir, aprendre i gaudir d’un estil de vida saludable i conscient.

Els lectors d’Etselquemenges també hi heu estat convidats en diverses ocasions: les xerrades de Xevi Verdaguer (“Et canviarà la vida” o “Com hem de menjar per fer esport”), Marc Vergés (“Els 4 tabús masculins reversibles”, “Tot el que no sabies del colesterol” o “Mites i collonades de l’alimentació”) o Martina Ferrer (“Dones 40-50-60: com alimentar-se abans, durant i després de la menopausa”) o les presentacions del Cómo Como Festival i de les revistes d’alimentació infantil ETSNen són alguns dels actes que hem realitzat a Terra Veritas.

Llarga vida a Terra Veritas!

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.

  @marta_coor