Crema de pèsols

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Crema deliciosament dolça a base de pèsol; una hortalissa de primavera nutritiva i rica en fibra.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 manat de cebes tendres a mitges llunes
½ k de pès

Elaboració

Salteu les cebes amb una mica d’oli d’oliva i un polsim de sal marina fins que es comencin a estovar. Afegiu-hi mig vas d’aigua i coeu-ho tapat durant 5 minuts.
Incorporeu-hi els pèsols,…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat